Contact met Zicht ICT

Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. ICT oplossingen kunnen je verder helpen maar je wilt er zelf het liefste zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. Het voorkomen van kopzorgen is de missie van Zicht ICT. Zicht ICT ontzorgt door veilige en meest up to date oplossingen te bieden op het gebied van ICT.

Een dikke 9!

Snel en altijd  bereikbaar, denkt goed mee en lost ook branchevreemde problemen op. Ik slaap weer rustig wetende dat er een achterban is die kennis van zaken heeft. Een dikke 9!

Michel - Hoogstede Oog & Oorzorg

Meedenkend & oplossingsgericht

Vlotte afhandeling, meedenkend en oplossingsgericht 🙂

Leon - Van Ballegooijen Afbouw

Vakkundig & helder

Na negatieve ervaringen met een ander ict bedrijf is het een verademing om met Zicht ICT samen te werken.  Boy is vakkundig, communiceert helder en lost de automatiseringsvraagstukken prima op.
Karin - 'traject heesch

Betrokken

Boy is een betrokken persoon en kan zich heel snel inleven en inlezen in de situatie van een klant. Zo kwam hij blanco bij ons binnen en had in enkele uurtjes opgelost waar een ander helaas tekort schoot.

Klant uit Rosmalen

Bereikbaar

Zicht ICT is tenminste bereikbaar en kent onze kantoor automatisering als geen ander. Ze kijken niet alleen vooruit maar helpen je ook daadwerkelijk vooruit en zorgen ervoor dat het allemaal blijft draaien.

Deskundig

Deskundig dichtbij en een tikkeltje eigenwijs. Boy kijkt naar het uiteindelijke doel en durft kritische vragen te stellen! Hierna weet je zeker dat hij met een goede oplossing komt.

Klant uit Heesch

Helemaal geweldig!

Begin dit jaar had ik een groot probleem en was ik bang al mijn data kwijt te zijn. Ik had meteen contact opgenomen met Zicht ICT en binnen 2 uur hadden ze een passende oplossing, helemaal geweldig!

Klant uit Berlicum