Hardware en software

Hardware en software vormen – vaak onbewust – de spil van elk bedrijf. Waar ben je immers zonder computer, zonder telefoon, zonder internet? Zicht ICT helpt je met het uitkiezen van de juiste hardware en software om je bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij bekijken welke werkzaamheden je verricht en welke apparatuur daarbij aansluit. Zo ben jij verzekerd van een passende ICT-oplossing.

Hardware

Schakel je Zicht ICT in om je hardware te regelen, dan heb je zelf nergens omkijken naar. Wij adviseren je namelijk over de inzet van de juiste pc’s, laptops, schermen, routers, firewalls en meer. En we leveren dit niet alleen, we zorgen er ook voor dat alles werkt. Zo sluiten we alles aan, zetten we data over en installeren we alle benodigde programma’s. Je kunt meteen aan het werk.

Software

Naast het leveren en installeren van hardware, adviseert Zicht ICT je ook over het gebruik van de juiste programma’s, webapplicaties en antivirussoftware. We staan je bij in de selectie van software die je bedrijfsprocessen het beste ondersteunt en installeren deze voor je. Bovendien upgraden we bestaande software naar de laatste versies, zodat je volledig up-to-date bent.

Preventief onderhoud

Zicht ICT heeft kennis van zowel Windows als Apple en Linux. Heb je eenmaal een systeem bij ons aangeschaft, dan verzorgen we op afspraak preventief onderhoud. En mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je ons altijd bellen. We gaan meteen aan de slag om het probleem te verhelpen. Zo weet je zeker dat je werkzaamheden door blijven gaan.

Meer weten over hardware en software? Neem contact op met Zicht ICT.