VoIP / telefonie

Bellen via internet, beter bekend als VoIP, is de nieuwe telefonie. Het bespaart kosten, biedt meer opties dan traditionele telefonie en geeft de mogelijkheid om flexibeler te werken. Enkele voordelen van VoIP:

  • Vast-mobielintegratie: telefoontjes naar een intern of vast nummer doorschakelen naar de mobiele telefoon.
  • Keuzemenu: laat mensen die bellen direct bij de juiste afdeling uitkomen.
  • Gespreksopname: luister telefoongesprekken terug voor leerdoeleinden.
  • Openingstijden: stel de tijden in waarop de telefoon over moet gaan en waarop er een bandje aan staat.
  • Belgroepen: zorg dat elke medewerker binnen een team evenveel telefoontjes krijgt.
  • Wachtrijen: geef bellers geen ingesprekstoon, maar laat ze in de wachtrij staan tot er een medewerker vrij is om de telefoon aan te nemen.

Kostenbesparing VoIP

Zicht ICT helpt je met het installeren en werken met VoIP. Eén van de grootste voordelen van VoIP is de kostenbesparing in vergelijking met traditionele telefonie. Daarnaast is VoIP ideaal wanneer medewerkers vanuit huis of op externe locaties werken. Je schakelt eenvoudig het vaste nummer door naar de mobiele telefoon, zodat je klanten op elke plek de beste service kunt bieden.

Sneller samenwerken

Dankzij de mogelijkheid om belgroepen in te stellen, interne nummers door te schakelen naar mobiel en een keuzemenu aan te maken, ben je in staat om efficiënter te werken. Zicht ICT denkt met je mee om te bekijken welke opties handig zijn voor jouw bedrijf. Wij verzorgen de volledige installatie van VoIP. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

Meer weten over VoIP? Neem contact op met Zicht ICT.