Over Zicht ICT

Automatisering, databeveiliging en hosting: elke ondernemer heeft het nodig, maar het liefst ben je hier zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt. Zicht ICT helpt je graag. Wij leveren hardware en software, telefonie, clouddiensten en automatiseringsoplossingen aan het midden- en kleinbedrijf in de regio.

Eén aanspreekpunt

Gevestigd in de gemeente Den Bosch – in Vinkel om precies te zijn – ondersteunen we lokale ondernemers en MKB’ers bij het onderhoud van hun ICT-voorzieningen. Bij ons heb je één vast aanspreekpunt. Handig, want zo weet je altijd wie je moet bellen. En omdat we weten wie je bent en hoe jouw situatie eruitziet, zijn we in staat om je meteen vooruit te helpen.

Oorzaak aanpakken

Belangrijk voor Zicht ICT is om onze afspraken na te komen. Dat betekent dat jij beschikt over ICT die werkt. Altijd. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan kun je ons bellen én nemen we de tijd om het probleem op te lossen. Maar liever nog voorkomen we dat het fout gaat. Daarom zoeken we altijd naar de oorzaak van de storing, en pakken we die aan.

Advies over ICT

Weet je nog niet precies welke ICT-oplossing geschikt is voor jouw bedrijf? Wij adviseren je graag. Bijvoorbeeld over de aanschaf van computers en laptops, maar ook over databeveiliging en de bijbehorende regelgeving, clouddiensten en de inzet van software.

Zicht ICT – Kijkt vooruit, wijst de weg

Drijvende kracht achter Zicht ICT is Boy de Laat

Deskundig dichtbij en een tikkeltje eigenwijs.

Met Zicht ICT helpt Boy ondernemers om de ICT van hun bedrijf soepel te laten verlopen.