Hosting

Voor je website, servers en online werkplekken wil je verzekerd zijn van een stabiele hosting. Het is immers voor het bedrijf van groot belang dat je bereikbaar bent en dat je website en servers in de lucht blijven. Zicht ICT regelt hosting in eigen beheer en geeft een hoge uptime garantie.

Persoonlijke service

Laat je je hosting lopen via Zicht ICT, dan ben je verzekerd van een up-to-date oplossing en snelle, persoonlijke ondersteuning. Bij ons geen ingewikkelde en technische doe-het-zelf handleidingen, maar de installatie van alle software goed geregeld. Je hebt zelf nergens omkijken naar en kunt bij problemen altijd bellen. Wij zorgen ervoor dat het snel opgelost wordt én in de toekomst niet meer voorkomt. Zo lopen je bedrijfsprocessen altijd door.

Complete hosting

De hosting van Zicht ICT staat garant voor snelle responstijden en biedt de mogelijkheid om SSL-certificaten te installeren voor je website. Wij verzorgen alles wat betreft hosting: van websites tot servers en van software tot databases. Samen bekijken we welke hostingoplossing bij je past. Vervolgens doet Zicht ICT de rest, zodat je nergens omkijken naar hebt.

Meer weten over hosting? Neem dan contact op met Zicht ICT.