Automatisering

Routinetaken nemen vaak veel tijd in beslag, terwijl ze weinig opleveren. Zicht ICT helpt bij het automatiseren of vereenvoudigen van hoogfrequent werk binnen je bedrijf. Wij richten standaardprocessen opnieuw in zodat ze efficiënter of zelfs volledig geautomatiseerd verlopen. Zo zorg je ervoor dat tijdrovende klussen snel en goed verlopen en waarborg je responstijden richting klanten.

Software voor standaardprocessen

Wil je aan de slag met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, dan start Zicht ICT met een inventarisatie van de bestaande processen. We brengen in kaart hoe ze nu verlopen en wat we kunnen veranderen om ze te automatiseren of efficiënter te maken.

Een voorbeeld is het automatisch plaatsen van orders aan de hand van klantbestellingen. Waar dat normaal gesproken mensenwerk is, kan dit met software geautomatiseerd verlopen. Zo bespaar je veel tijd en kosten. Ook het automatisch maken van back-ups of het instellen van een telefonische afwezigheidsmelding buiten openingstijden, behoren tot de opties voor automatisering.

Bedrijfsspecifieke automatisering

Zicht ICT verzorgt de automatiseringsoplossingen specifiek voor de processen binnen je bedrijf. Dat doen we in eigen beheer. Mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je rekenen op onze support. Omdat we precies weten hoe de processen in elkaar steken, zijn we in staat om je snel vooruit te helpen.

Meer weten over automatisering? Neem contact op met Zicht ICT.