Een goede wifiverbinding behoort tot de basisbehoefte van een Nederlander

Je kent het wel, je komt een restaurant binnen en voor je billen de stoel aanraken vraag je al om de wifi-code. Een WiFi-verbinding behoord tegenwoordig tot de basisbehoefte van een huishouden in Nederland. In 2010 had 94 procent van de Nederlanders al beschikking over internet. We kunnen nu eenmaal niet meer zonder. Maar waarom kunnen we niet meer zonder?

Het comfort en de ontzorging die wifi ons tegenwoordig biedt maakt huishoudens afhankelijk van een wifi-signaal. Dit komt door de verschillende draadloze devices zoals een tablet, smartphone en laptop die we achteroverleunend op de bank gebruiken.

Met een sterk wifi-signaal werken we tegenwoordig onbezorgd in de cloud, bellen we via Skype, whatsappen we met opa of oma en internetbankieren we via de smartphone en betalen we met een vingerafdruk. We stevenen met zijn allen steeds meer af op ‘ the internet of things’.

The internet of things

Steeds meer apparaten werken op wifi en worden aangestuurd via het WiFi-signaal in je huis. Dit noemen we ‘the internet of things’ zo bestuur je de verlichting, radio, televisie, garagedeur en andere domotica eenvoudig met je smartphone via het internet.

Het is daarvan van belang dat je WiFi-verbinding sterk en veilig is. Je wilt immers niet telekwetsbaar zijn in de toekomst.

Zicht op telekwetsbaarheid

Hoe meer apparaten er op het draadloze netwerk functioneren hoe onveiliger en trager de verbindingen worden. Deze telekwetsbaarheid wil je tegengaan. Met een veilige en vliegensvluggeWiFi-verbinding. Meer informatie of een adviesgesprek?