Glasvezel aansluitingen in Nuland, Geffen, Vinkel en Kruisstraat

Wat is glasvezel? Waarom zou ik voor glasvezel kiezen? Er wordt in Nederland hard gewerkt aan de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit gaat gepaard met veel vragen. In deze blog gaan we je uitleggen wat een glasvezelaansluiting voor jou situatie kan betekenen.

Wat is een glasvezelverbinding?

Het glasvezelnetwerk is net als andere netwerken een fysieke verbinding met een kabel. Deze kabel sluit je bij je thuis (bijvoorbeeld in de meterkast) aan. Via de glasvezelverbinding en het netwerk verstuur en ontvang je via de haardunne kabel, met behulp van laserlicht, op onwijs hoge snelheid informatie. Heel kort door de bocht: het geeft je een veilige en supersnelle internet-, VoIP- en televisieverbinding.

1. Waarom kies je voor glasvezel?

De mogelijkheden die je in huis haalt met een glasvezelverbinding zijn eindeloos. Aanbieders in Nederland hebben een plafond ingesteld van maar liefst 1 gigabyte per seconde. Het ware plafond van glasvezel snelheid is echter nog niet ontdekt, zo razendsnel is glasvezel.  Dat betekent razendsnel downloaden, uploaden en genieten van een stabiel en veilig netwerk die klaar is voor de toekomst. Een toekomst met steeds meer WiFi-apparaten. Bekijk de voordelen van glasvezel hier.

2. Ik woon in Nuland, Geffen, Vinkel of Kruisstraat en wil glasvezel

Woon je in Nuland, Geffen, Vinkel of Kruisstraat en wil jij jezelf inschrijven voor een glasvezelaansluiting? Vul dan het volgende formulier in. Voor elke inschrijving gaat er 10 euro naar verenigingen in Nuland, Geffen, Vinkel of Kruisstraat. Steun je lokale vereniging met je aansluiting!